Ny chef for Green Ship of the Future

Frederik Schur Riis tiltrådte den 1. september som ny chef for Green Ship of the Future. Samtidigt fratræder Anne Katrine Bjerregaard stillingen, for at tiltræde et job i A.P.Møller – Mærsk.

Green Ship of The Future har ansat Frederik Schur Riis som ny leder af det grønne samarbejde. Han afløser Anne Katrine Bjerregaard, der er skiftet til A.P.Møller – Mærsk som Innovation Portfolio Manager.

Frederik Schur Riis kommer fra en stilling som analytiker og konsulent hos Impact investerings – og konsulentvirksomheden MoreFutures (tidligere Human Ventures). Han har de seneste år fokuseret på koblingen mellem at drive god forretning og bidrage til at løse FN’s Sustainable Development Goals.

Frederik Schur Riis er 30 år gammel og er uddannet Cand.merc fra Copenhagen Business School.

Bestyrelsesformanden for Green Ship of the Future er glad for at have Frederik Schur Riis med ombord.

“Jeg ønsker Frederik Schur Riis velkommen ombord i Green Ship of the Future. Jeg er stolt over, at vi har kunne tiltrække en så stærk profil, og jeg er sikker på, at Frederik bliver et stort aktiv for os, som vil sikre effektive resultater via samarbejde på tværs af Det Blå Danmark. Vigtigheden af Green Ship of the Futures arbejde har aldrig været større, og jeg glæder mig til at se de nye løsninger, som vil understøtte den grønne omstilling af søfarten”, siger bestyrelsesformand for Green Ship of the Future, Jakob Steffensen og fortsætter.

“Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at takke Anne Katrine Bjerregaard for hendes store indsats for Green Ship of the Future. Det er selvfølgelig vemodigt, at hun forlader Green Ship of the Future, men samtidig også inspirerende at se, at hun fortsætter hendes virke og passion for den grønne omstilling hos Mærsk”.